Ekskluzywna wołowina Kobe i doskonałe steki argentyńskie. Obydwie propozycje odzwierciedlają tradycję, przywiązanie do natury i troskę o zwierzęta w regionach, z których pochodzą. Gościnność zaś ma być uzupełnieniem jakości, którą znajdziecie na talerzu. Oddajemy Was w dobre ręce.
To unikatowe mięso otrzymujemy z Tajima-gyu, górskiej rasy krów, żyjącej wolno, od zawsze z dostępem do naturalnego pokarmu oraz bogatej w minerały wody. Odzwierciedlenie tego znajdziecie w jakości mięsa.
Wyróżnia ją wyjątkowa marmurkowatość – tłuszcz pomiędzy mięśniami, topniejący w niskich temperaturach, który sprawia że mięso rozpływa się w ustach.
Taka struktura to również zdrowie – bogactwo kwasów Omega 3 i Omega 6. Wołowina Kobe to towar trudno dostępny. Jeżeli masz pytanie dotyczące tego unikalnego mięsa lub jego dostępności – chętnie Ci pomożemy.