Dokonując rezerwacji stolika przez tę stronę internetową, proszę pamiętać, że dopiero mail zwrotny z potwierdzeniem owej rezerwacji, który wysłany będzie na podaną skrzynkę odbiorczą jest gwarancją otrzymania stolika.
Rezerwacja jest możliwa, jednak w celu dokonania jej prosimy o bezpośredni kontakt drogą telefoniczną.
Rezerwacja jest możliwa, jednak w celu dokonania jej prosimy o bezpośredni kontakt drogą telefoniczną.
Tatar przygotowany z wołowiny argentyńskiej
Opalona wołowina Wagyu z sosem wafu podana z piklami warzywnymi i sosem sezamowymi
Tatar podany z szalotką, koperkiem, rzodkiewką piklowaną i ikurą
Grillowany stek z kalmara z sosem kolendrowym i czerwonym pieprzem
Ceviche podane z salsą z mango, czerwonej cebuli, papryczki pepperoni, z kolendrą oraz sokiem z cytryny i miodem
Argentyńskie pierogi z nadzieniem z krewetki i chorizo lub wołowiną i chorizo
Kiełbaska wieprzowa podana z salsą paprykową
Jamón Serrano podane z oliwkami i kaparami
Carpaccio podane z rukolą, marynowaną truflą i parmezanem
Zupa rybna a’la Bouillabaisse podawana z aioli i harrisą
Zupa z mięsem wołowym podawana ze śmietaną i guacamole
Mix sałat, świeży szpinak, avocado, czerwony grejpfrut, pomarańcza, mango
Mix sałat, plastry grillowanej polędwicy (100 g), arbuz, granat, prażone orzechy, sos teriyaki
Argentyna. Podana cena za 200G/250G/300G
Argentyna. Podana cena za 200G/250G/300G
Argentyna. Podana cena za 200G/250G/300G
Argentyna. Podana cena za 100G/200G
Trzy rodzaje wołowiny: polędwica, rostbef, antrykot. Podana cena za 600G/1200G
Australia. Podana cena za 200G
Japonia. Podana cena za 200G
Japonia. Podana cena za 200G
Japonia. Podana cena za 200G
Wołowina z kością. Podawane w gramaturze 500G+
Wołowina z kością. Podawane w gramaturze 500G+
Risotto z pastą truflową, marynowaną truflą, śmietaną i parmezanem
Cielęcina w sosie grzybowym podana z makaronem papardelle
Pierś z kurczaka z kostką z grilla podana z pieczonym batatem ze śmietaną i grillowanymi warzywami
Żebra wołowe (bez kości) duszone w sosie demi glace
Burger z wołowiną argentyńską I japońskim Wagyu podawany z piklami rzodkiewkowymi, grillowaną papryką i majonezem wasabi
Serwowany jako dodatek do steka. Waga zawiera się w przedziale 100-200g. Podana cena za 100G.
Serwowana jako dodatek do steka. Waga zawiera się w przedziale 100-200g. Podana cena za 100G.
Grillowany stek z kalmara z sosem kolendrowym i czerwonym pieprzem
Carpaccio podane z sosem chimichurri, rukolą i prażonymi orzechami
Ceviche podane z salsą z mango, czerwonej cebuli, papryczki pepperoni, z kolendrą oraz sokiem z cytryny i miodem
Tatar podany z szalotką, koperkiem, rzodkiewką piklowaną i ikurą
Brie de Meaux Fermier AOP, Bleu d’Auvergne Fermier AOP, P’tit Gros Lorrain, Le Cousin
Zupa rybna a’la Bouillabaisse podawana z aioli i harissą
Mix sałat, świeży szpinak, avocado, czerwony grejpfrut, pomarańcza, mango
Burger podany z sałatą, pomidorem i ogórkiem konserwowym
Waga ogona zawiera się w przedziale 200-400g. Podana cena za 100G.
Spaghetti z krewetkami, kalmarem i mulami