Dokonując rezerwacji stolika przez tę stronę internetową, proszę pamiętać, że dopiero mail zwrotny z potwierdzeniem owej rezerwacji, który wysłany będzie na podaną skrzynkę odbiorczą jest gwarancją otrzymania stolika.
Rezerwacja jest możliwa, jednak w celu dokonania jej prosimy o bezpośredni kontakt drogą telefoniczną.
Rezerwacja jest możliwa, jednak w celu dokonania jej prosimy o bezpośredni kontakt drogą telefoniczną.
tapas na zimno
tapas na zimno
tapas na zimno
tapas na zimno
tapas z grilla
tapas z grilla
tapas z grilla
tapas z grilla
tapas z grilla
tapas z grilla
tapas na ciepło
tapas na ciepło
tapas na ciepło
tapas na ciepło
tapas na ciepło
tapas na ciepło
tapas na ciepło
tapas na ciepło
tapas na ciepło w gramaturze 100g
tapas na ciepło
tapas na ciepło
tapas
Grillowany stek z kalmara z sosem kolendrowym i czerwonym pieprzem
Ceviche podane z salsą z mango, czerwonej cebuli, papryczki pepperoni, z kolendrą oraz sokiem z cytryny i miodem
Argentyńskie pierogi z nadzieniem z krewetki i chorizo lub wołowiną i chorizo
Sushi z warzywami
Z wołowiną Wagyu i krewetką
Tatar przygotowany z wołowiny argentyńskiej
Jamón Serrano podane z oliwkami i kaparami
Kiełbaska wieprzowa podana z salsą paprykową
Carpaccio podane z majonezem truflowym
Zupa rybna a’la Bouillabaisse podawana z aioli i harrisą
Zupa z mięsem wołowym podawana ze śmietaną i guacamole
Mix sałat, świeży szpinak, avocado, czerwony grejpfrut, pomarańcza, mango
Mix sałat, plastry grillowanej polędwicy (100 g), arbuz, granat, prażone orzechy, sos teriyaki
Argentyna
Argentyna
Argentyna
Argentyna
Trzy rodzaje wołowiny: polędwica, rostbef, antrykot w dwóch gramaturach: 600G/1200G
Australia
Japonia
Wołowina z kością
Wołowina z kością
Cielęcina w sosie grzybowym podana z makaronem papardelle
Pierś z kurczaka z kostką podana z gratin z batatów i grillowanymi warzywami
Żebra wołowe (bez kości) duszone w sosie demi glace
Burger z wołowiną argentyńską
Burger z Wagyu i wołowiną argentyńską
Grillowany stek z kalmara z sosem kolendrowym i czerwonym pieprzem
Carpaccio podane z sosem chimichurri, rukolą i prażonymi orzechami
Ceviche podane z salsą z mango, czerwonej cebuli, papryczki pepperoni, z kolendrą oraz sokiem z cytryny i miodem
Brie de Meaux Fermier AOP, Bleu d’Auvergne Fermier AOP, P’tit Gros Lorrain, Le Cousin
Zupa rybna a’la Bouillabaisse podawana z aioli i harissą
Mix sałat, świeży szpinak, avocado, czerwony grejpfrut, pomarańcza, mango
Burger podany z sałatą, pomidorem i ogórkiem konserwowym
Waga ogona zawiera się w przedziale 200-400g.
Spaghetti z krewetkami, kalmarem i mulami